torsdag, oktober 22, 2009

Höstfärg, dysterfärg?

När jag kör till mitt jobb, det är en och halv mil, vill jag inte ha med mig nån mer i min bil! Varje gång jag vaknar och ser att det är frost ute, och inser att jag måste skrapa rutorna på bilen, dör något inom mig. Jag får lite lite förkortat liv varje gång det händer. Som tur är upplever jag så mycket roligt på dagarna, träffar så mycket trevliga människor och har det så skönt när jag väl är hemma, att jag även får min livstid lite lite förlängt. På vinterhalvåret går det således jämnt ut - jag får varken förkortat eller förlängt liv. På sommarhalvåret, tänker du, borde jag alltså gå plus, men nä - då röker jag så mycket Ritmeister, andas in så mycket krutrök & dieselavgaser och stannar uppe så sent på kvällarna, att det fan går jämnt ut där med. Livet är härligt :)

Här är några bilder på mina kompisar. De är stora och håriga. En del större än andra. De ser så lugna ut. Kunde heller inte låta bli att ta en bild på vägen jag åker till jobbet varje dag. Det är då, efter att jag skrapat ruthelv.. och jag ser det där genom det lilla uppskavda hålet i framrutan, som jag får lite lite förlängt. Redan där i bilen så börjar det jämna ut sig. Nu ska jag äta en macka och packa inför morgondagens Norgeresa! Mammako. The boss.. pappako.

tisdag, oktober 20, 2009

Min nya bästa vän

Ne, jag ersätter inte mina vänner med prylar, men det är inte långt ifrån att jag tar med den här prylen i listan över vilka som ska få julkort. Kjell var här i morse och trixade med min telefonledning. Kjell? En farbror med grånat skägg och sociala skills som jobbade åt ett telekombolag, vi behöver inte nämna vilket. Han såg till att bredbandsbolagets prylar installerades, och idag efter jobbet hämtade jag mitt modem. Visst är hon fin. Gröna lampor och allt. Nu surfar jag som aldrig förr! :) Snart är även min vanliga fasta telefon igång, så dom som försökt ringa på den och blivit besvikna (yeah right..) kan nu köra med den igen!

Livet leker :)

fredag, oktober 16, 2009

Vardag. Tråkigt?

Det är vardag. Det lunkar på. Jag har nog blivit lite deprimerad, därav att jag inte skriver så mycket. Jag är deppig pga. vädret såklart, inget annat. Tänkte bjuda på en liten fotokavalkad. Snart kommer mitt bredband och då ska det bloggas hej vilt. Här är min vardag. Fuck jag är tråkig.

Uppifrån och ned - Det snöade i morse. Sen står där lite datorer. Det är för dom, eller för att folk vill ha dom, som jag är här. Tack för att jag behövs, jag kan knappt föreställa mig hur det skulle vara att inte ha något jobb och så vinter på det. Urk. Jag är tråkig, men jag har roligt på jobbet. Det är faktiskt sant.

Fönstret i fikarummet. Jag halvligger i en hel soffa själv så personalen får trängas i de som är kvar. Slyngel, tänker dom säkert. Sitt upp ordentligt i soffan. Men den annalkande vinterns mörker trycker ner mig platt platt. Hjääääälp. Nyp mig i armen, berätta en fräckis, antasta mig. HOPPA PÅ MIG!

Det är stopp i Lennarts Fettavskiljare.

Jag äter en näringsriktig och för alla sinnen stimulerande måltid. Njuter av uppläggningen, den kulinariska finessen och armomerna som får nackhåren att krulla sig. Bokstavligt talat. Äh jag har ju klippt av allt hår, inga hår som kan krullas. Jaja ni fattar idén :)

Det är iaf ett vackert hus jag jobbar i. Eller hur? Golvet är helt fantastiskt. Höll på att springa på folk flera gånger idag, då jag går med nosen ned mot golvet och tittar, hellre än går rakt fram. Människorna runt omkring mig tycker nog jag är märklig som fotograferar ett trapphus. Så såg dom ut iaf, när dom tittade skeptiskt på mig. Från Indien eller något annat land långt i Öst var dom. Där fotograferar man nog inte trapphus. mmm.

Läser en reseskildring från mina vänner som är i Asien. De har väl vart ute i 20 dagar ungefär, och har 70 kvar, planerade, på resan. Jag blir avis. Både på att åka på resa och även att vara två. Nätdejting? Hm...