onsdag, februari 17, 2010

Ja se det snöar.

Jag har genom åren jag bott hemmifrån och på så vis umgåtts med människor som jag inte känner till 100%, genom jobbet, högskolan, fester, tränat mig på att vara öppen, lyhörd och försiktig. Öppen - för nya idéer, annorlunda idéer, bättre idéer. Lyhörd - för andras behov, uttryck och värderingar, ädlare värderingar. Försiktig - varsam så att jag inte trampar någon på tårna. Kanske redan ömma tår. Det är svårt att hålla uppe det där jämt, att ständigt tänka sig för, men ändå, som jag dock försöker, alltid uttrycka vad jag själv tycker, utan att låta mig tystas av någons starkare eller annorlunda åsikt. Ibland är det inte populärt när jag säger vad jag tycker. Ibland är det väldigt populärt när jag säger vad jag tycker. Ibland vill jag säga vad jag tycker, men kan inte. Ibland vill andra att jag ska säga vad jag tycker, men jag törs inte. Idag var det en dag när jag ville säga vad jag tyckte, men kunde inte, då det skulle innebära att jag inte var försiktig.

Dante, han får dock alltid höra, sanningar, och jag lyssnar alltid på honom. Fast jag fattar inte hur han inte kan ha lärt sig än vad "vill du ha en godis?" betyder. Det säger jag 2 gånger om dagen, och ger honom sen en godis, men ändå tittar han på mig som om jag just sa "det ligger en låda blöta spik i farstun". I hans ögon ser jag att han tänker "du föstår inte ens själv vad du säger, eller hur?". Men glad för godiset - det blir han varje gång.

På lördag blir det Rammstein och sedan träffa faster. Kram på er.

tisdag, februari 09, 2010

Tempus flugit

Tiden flyger. Tur är väl det, för den här jävla snön och vintern.. ärligt talat - det är inte bara en gång i veckan som jag tittar ut genom mitt fönster på morgonen och tänker "Nej. Nej. Nej nej." men det hjälper inte :/

Dante har funnit sig till rätta. Vi är riktiga polare. Han har börjat sova i min säng oxå, vilket är trevligt, ja, till en viss gräns. När han vill ligga på min hals och sova, eller när han kommer klockan 05.50 och vispar mig i ansiktet med morrhåren, eller kloar i armvecket för "det är så mysigt så jag måste göra dig illa", ja då är det inte så kul. Men, det är en ynnest att ha en katt som vill vara social, så det gör inget. Jag står ut med blodvite och dålig sömn för att höra det där kurret. Det är värt mycket det.

Snart Rammstein i Stockholm. Det blir något att se fram emot det. Jag hoppas det blir hälften så bra som jag tror, då är det isåfall världsbäst :) Funderar på Metaltown i sommar - jag som inte ens egentligen är något jättefan av sånt, men AC/DC i sommras och så detta nu.. ja, jag kanske är påväg att bli lite mer rockig. Lisa brukar ju försöka få mig att tatuera mig oxå. Ska bara färga håret svart och ta en piercing nånstans så är jag ju praktiskt taget hemma sen. Hehe.

Kommer mer snart. Slutar med lite bilder, som vanligt. Kom gärna å hälsa på, men ring gärna lite före, så jag hinner fixa fikabrö hos min kompis på g:a kungsvägen i stan, och sätta på kaffet. Sällskap är trevligt :)

//Greff.