tisdag, februari 09, 2010

Tempus flugit

Tiden flyger. Tur är väl det, för den här jävla snön och vintern.. ärligt talat - det är inte bara en gång i veckan som jag tittar ut genom mitt fönster på morgonen och tänker "Nej. Nej. Nej nej." men det hjälper inte :/

Dante har funnit sig till rätta. Vi är riktiga polare. Han har börjat sova i min säng oxå, vilket är trevligt, ja, till en viss gräns. När han vill ligga på min hals och sova, eller när han kommer klockan 05.50 och vispar mig i ansiktet med morrhåren, eller kloar i armvecket för "det är så mysigt så jag måste göra dig illa", ja då är det inte så kul. Men, det är en ynnest att ha en katt som vill vara social, så det gör inget. Jag står ut med blodvite och dålig sömn för att höra det där kurret. Det är värt mycket det.

Snart Rammstein i Stockholm. Det blir något att se fram emot det. Jag hoppas det blir hälften så bra som jag tror, då är det isåfall världsbäst :) Funderar på Metaltown i sommar - jag som inte ens egentligen är något jättefan av sånt, men AC/DC i sommras och så detta nu.. ja, jag kanske är påväg att bli lite mer rockig. Lisa brukar ju försöka få mig att tatuera mig oxå. Ska bara färga håret svart och ta en piercing nånstans så är jag ju praktiskt taget hemma sen. Hehe.

Kommer mer snart. Slutar med lite bilder, som vanligt. Kom gärna å hälsa på, men ring gärna lite före, så jag hinner fixa fikabrö hos min kompis på g:a kungsvägen i stan, och sätta på kaffet. Sällskap är trevligt :)

//Greff.
3 kommentarer:

 1. Vad söta ni är ihop du å Dante! :)

  Klart du ska komma på metaltown! Det är ju dessutom krypavstånd till Hotell Virvelvinden! :D

  SvaraRadera
 2. Jag blev just foralskad i din katt! Otroligt sot :)

  //Pakz

  SvaraRadera
 3. ÅÅH vad fin Dante är! Ser precis ut som min svarta skönhet!

  SvaraRadera