söndag, september 27, 2009

Det händer så mycket

...och ändå känns det precis nästan likadant varje dag? Och inte fan duggar det tätt mellan dagboksinläggen här heller... hehe. Jag ska försöka skriva ikapp lite :)

Jag har försökt att åka hoj så mycket det går nu när det fortfarande är ljust och någorlunda temperatur ute. Jag vill bara betona att för er som inte har körkort eller motorcykel eller varken eller, bör nog ta och fundera på att skaffa det. Att bränna iväg på den på lite småvägar är något helt underbart. Jag får lite varje gång känslan som jag hade första gången jag satte mig i en bil och körde själv, precis när jag hade tagit körkort. En pirrande känsla av total frihet.. vuxenvärlden here i come... :) Ska se om jag inte tar mig en sväng även när jag ska iväg idag, fast det blir svårt att få med presenten... hm..

Jag har haft minikräftskiva här, 6 personer totalt. Det var faktiskt premiär på att partaja här och det gick ju bra så fler kommer det att bli! Tack alla trevliga gäster och tack Markus och Stine för att ni bjöd in er själva så fint, annars hade det inget blivit :) Jag bakade en paj och fick lite kock-sup. För er som inte vet så tycker jag själv att jag är jävligt bra på att baka paj - med bra menas att det oftas går att äta och det är faktiskt så att en eller två personer ibland tar en liten bit till... det räcker för att jag ska tycka "fan va ja e bra.." :)

Fick hem en bunt med flyttkort och började skriva, när jag hade fått med alla kom jag på minst 4 till som skulle ha, så jag fick helt enkelt beställa fler. Nu har jag skrivit över 40 flyttkort, men jag får erkänna att det blev lite tramsigt på slutet, att jag fick värka fram personer som redan vet att jag flyttat och som redan vart här, en del till och med flera gånger... hehe... nåja, jag ska posta dom idag, dricka upp mitt kaffe, ta en dusch, fara i lite kläder och sen vette fan om jag inte ska ta hojen.. det ser lite smått regn-fara-å-färde ut, men det stoppar väl inte en viking som mig? Ja just det, tycker du att du ett flyttkort borde ha fått, så får du säga till, jag har flera kvar och igår när jag skulle skriva fick jag migrän så huvet kanske inte vara med till 100% riktigt...

Ja just det.. jag håller på att få bredband nu, det skall kopplas in nu i veckan, så kommer det bli lite tätare inlägg. Tyvärr får väl min nya hobby läsning stiga åt sidan lite när nätet åter tar sin plats. Vi ses i dimman. Likt två skepp som mötas.

tisdag, september 15, 2009

Jag fick ett kort på min födelsedag

Ursäkta att jag inte skrivit något på länge, för den som nu ville läsa något alltså, men jag har börjat jobba och helt enkelt vart lite för yr och trött för att minnas att jag hade ett åtagande här.

Jag fick ett kort på min födelsedag från en numera avlägsen vän. Hon hade gjort det själv, och det är det absolut finaste kort jag har fått någonsin. Jag kan inte låta bli att bli lite melankolisk och få något sorgset i ögonvrån när jag läser det (det har jag gjort många gånger). Jag får så där konstiga tankar nivet, att "den bästa tiden är nu förbi", "det kan inte bli bättre än vad det vart" samt det allra värsta "varför gjorde jag inte..."...

Jag hoppas att jag kan träffa någon om inte allt för snar framtid som kan skicka minst lika fina kort. Eller ja, helst tar jag nog en hälsning öga mot öga, in-natura så att säga.. Mm jo det vore fint. Tack för kort.

Imorgon ska jag klippa gräset igen!

fredag, september 04, 2009

Farsan har räddat tacosen!

Min lille far, farsan, pappen, pappolino... och hans lilla lastbil Isuzu/Opel har räddat tacosen! Vi körde just hem, han och jag (och bilen) 2 soffor. Beg modell okej från Skara. Vettigt folk där. Nu saknas bara soffbord och någon form av underhållning, sen kan vi ha tacos här! Woohooo... var rädd att behöva ställa in. Det är allt bra att ha såna fäder! Tack :)

"Ängen"/Gräsmattan är färdigslagen. Satte mig på trappen och glodde lite och njöt av vyerna. Jojatackar.