söndag, januari 03, 2010

Julen är slut. Sällskap jag fått.

Halloj. Jag har fått sällskap. En liten katt har flyttat in, ja för nån timme sedan. Han hade en lite jobbig resa hit, så jag ska skämma bort honom ordentligt. Han heter Dante. Har funnit sin plats redan i mitt sovrumsfönster. På en blå handduk ligger han, kurrar lite när jag klappar honom, och han har faktiskt ätit lite av torrfodret redan, så det ska nog bli bra det här.

Visst är det grannt? Utsikten från min trappa hemma, in mot "stan". Ja det är nästan så man blir lite religiös, och det passar ju, eftersom vi ju just firat åminnelsen av Kristi födelse. Eller var det Mammons triumf över mänskligheten? Äh... Hur som helst är vintern fin, trots att det är kallt. Jag avnjuter den helst från mitt köksfönster med en kopp kaffe, eller som här, genom kameran på min trapp, med dörren, hallen, mitt hem och värmen, 2 steg bort.

Nyår var mycket roligt. Mitt löfte blev att besöka Göteborg lite oftare. Jag hoppas verkligen det blir så, för där bor det många roliga människor. Tack snälla ni för en bra fest! Det sliter på en gammal kropp att inte gå och lägga sig í tid.. 6.45 var väl klockan ungefär, men fan, det var det värt. Extra tack till Hotell Virvelvinden. Kick-ass :) Tack för snöröjningen. Ni som känner mig förstår nog att jag gärna hade kört själv... ;) God fortsättning!

5 kommentarer:

 1. Åh en kisse! Vill veta mer om Dante!

  Handdukar i fönster är kanonbra, varmt från element, mjukt (hyfsat iaf) och bra utsikt på fåglar och annat!

  SvaraRadera
 2. Hotell Virvelvinden har en stående reservation åt gästerna från Skövde! Hoppas de blir stammisar 2010 nu då! ;)

  SvaraRadera
 3. P.S till Fröken Falk... Frukosten ingick! Hoppas det framgick så du inte avstod pga missförstånd med bokningen!

  MUAHAHAHAHAAAA ;)

  SvaraRadera