fredag, augusti 28, 2009

Ett gott dagsverke .... av min mor!

Idag har min kära moder städat i min lägenhet - fortsättning på jobbet från igår. Jag försökte övertala henne flera gånger om att låta bli och skaffa lite KUMRIF-städning istället av nån skön lirare, men ack nej. Min mor tycker inte det är roligt att städa, men jag vet att hon tycker att det är väldigt roligt att hon kan hjälpa mig. Det är en innihelvetesbra mamma det.

Min kära far har flyttat klart trädgårdsmöbeln som jag fått i gåva. Den står nu utanför min dörr. Skall bara snickra trädäck till den, så att den står lite snyggare. En altan på sådär 10kvm vore nice där. Plats för 8 och grillen. Min far och jag lyckades enahändigt flytta klart möblerna igår, varafv den ena jag får hjälp av min lillebror att bära upp på söndag. Ja, om vi inte är för bakis... ;)

Det regnar ute, men va fan gör det när nycklarna är lämnade till mäklaren (utgångspris 135.000 kronor), jag har rensat ogräs i min alldeles egna grusgång och jag kan vrida huvet 45 grader och titta ut på det bilden visar... jojatackar. Här kommer jag trivas. Hoppas det inte blir allt för mörkt på vintern bara :) Kram kram.

2 kommentarer:

  1. Jag är hiskeligt avundsjuk på dig, bara så du vet. Det ser så härligt ut, jag vill också ut till landet.

    SvaraRadera
  2. ooh vad jag blir GLAD för dig!!!

    Stora grattis och lyckönskningar. Och du... Säg till när det är läge så kommer jag å hälsar på. Behöver inte va nån stor balluns, kan nog ta med mig hon den där Lollipoppen om du vill ;-)

    SvaraRadera