torsdag, augusti 27, 2009

Späckat schema

Det är lätt att sitta här vid frukostbordet lite för länge och titta på korna.. gött med semester. Tack alla snälla medarbetare på IT-enheten som såg till att jag kunde få en vecka semester till. Den ska jag njuta av - utan att jobba med mitt boende.. lite ledigt måste jag ju ha oxå!

Idag kommer mäklaren och tittar på lägenheten. Källarförrådet är nu tomt och bile är full med sista lasset till återviningscentralen. Efter mäklarbesök skall jag åka och skänka bort allt jag sorterat ut som är "för fint för att slängas".

Jag behöver en eller två soffor, soffbord, bokhyllor, flytta en byrå och en stor tavla, slänga en soffa från lägenheten, skaffa en större säng. Sen blir det inflyttningsfest!

Känner ni någon som behöver en etta i havstena så hör av er illa kvickt innan den kommer ut på annons! Jag kan ge kompispris... ;) Gärna en tös i min ålder som vill bo på landet, så kan vi skippa lägenhetsköpet och så kan hon flytta hit direkt... hahahaha... Jag behöver en gräsklippare och en röjsåg oxå. Har ni det över och vill sälja så säg till! Nu måste jag hasta in till stan! Vi ses.

1 kommentar:

  1. Oooh, här händer det grejer! Ser mycket fram emot att få komma å hälsa på när du är installerad! Låter gött att sitta å glo på kossera till frukosten :)

    SvaraRadera