tisdag, juli 21, 2009

Det kom ett brev

Jag tycker om brev. När vi var i Tyskland med jobbet häromsistens så skickade jag inte mindre än 22 vykort. Vykort är nästan som brev. Det är skönt att få vykort - det känns som om det är lite mer värt än SMS. Jag gillar SMS oxå, men vykort är ju lite mer "Handarbete" och känns än mer lite seriöst. Dessutom tilltalas jag av att det tar så lång tid för ett vykort att komma fram - om man nu tycker att 2 dagar från centrala Tyskland till Västgötska slätten är långsamt...

Jag fick ett brev. Det var inte adresserat till mig, men jag skall publicera det här när jag fått tag i en scanner. Det är en mycket upprörd person som skriver.

Jag fick ett brev till - från Skåne. Det innehöll en utgåva av hembygdsföreningens (läs nedan) årskrönika, precis som utlovat, av min Skånska kontakt Ann-Marie. Jag skall återge valda stycken för er!

Tittade på hus i Väring igår, eller ja, strax utanför. Det var inget för mig. Storleken var helt okej, och jag har nog förlikat mig tanken att jag kommer att få bygga mig en verkstad - inte köpa ett hus med en redan klar. 545'000kronor skulle de ha för kåken, vilket jag tycker är rätt mycket pengar. Med nuvarande ränta kan jag låna över en miljon på min lön, själv, men går räntan upp med 3% så sitter jag snart på backen eller i en etta i Havstena igen kanske... hehe. Kram på er. Snart semester!

1 kommentar:

  1. ojoj... 22 vykort :) det va inte illa. Men mycket uppskattat :)

    SvaraRadera