måndag, juli 06, 2009

Taco monday ftw!

Alla ska ha en blog. Så är det. Och har man otur färgar man framhåret med henna som innehåller giftig färg. Det är inget skoj.
Det där är bara en av de saker vi diskuterar på våra Taco-måndagar. Det är en av veckans höjdpunkter tycker jag - god mat, mat i rätt tid, mycket mat och mat med vänner. Så borde alla ha det. Nu återstår disken i köket, 3 dagar matlåda med tacosrester och minst lika många dagars dåligt samvete för all glass jag ätit! Fy, jag som skulle leva nyttigare ett litet tag.

Snart är det höst igen. Jag kommer på mig själv att klaga. Vet inte hur många gånger jag har spytt galla över mina sura gubbar och tanter till grannar som bara klagar och är besvikna och bittra. Är det sommar ja då är det för varmt. Regnar det på sommarn ja då är det "(/&%#%/" svensk sommar som aldrig kan vara varm. Blåser det är det väl tusan att man inte kan vara ute för det är så blåsigt. Så, rätt vad det är, så hör jag mig själv tänka, eller säga, "det är väl fan va varmt det ska va, usch...". Pinsamt.
Jag tar hellre vilka blåsiga, regniga och överjävligt varma sommrar som helst - bara jag slipper sura gubbar och tanter.
Nej jag ska då aldrig bli sån!

1 kommentar:

  1. Det kommer du aldrig bli en sur gubbe asså för du har för gött skratt för det!!

    Kul att du har en bloggis med :D

    SvaraRadera