onsdag, juli 08, 2009

Pojken som slarvade med ordningen

Jag mitt klantiga elände till ordningssinnesbefriade människa... Fick för mig att börja läsa igen. Det är mycket behagligt, och det var ett par år sedan jag läste skönlitteratur. Hittade den här i bokhyllan på jobbet och mindes att 'folk' sa att den var bra. (Alla ska spela tennis, det är det nya nu.). Jag började läsa och när jag kommit in sådär en 240 sidor påpekade min favoritbibliotekarie att jag förmodligen skulle börja läsa del ett först... "Gött".

Igår var jag ute och gick 8 kilometer! Nu ska jag allt bli lite smalare igen. 100+ håller inte.

Nån som kan tipsa om trevliga resmål/ställen att se i Skottland?

6 kommentarer:

 1. Så det är inte bara jag som har missat Stig Larsson då? Hans FÖRSTA bok står faktiskt härnäst på min lista över sommarlektyr. Ett tips (och en genväg...) för dig som gick direkt på tvåan kan ju vara att se filmen!

  Om Skottland vet jag inte mycket... Men Glasgow ska tydligen vara najs.

  SvaraRadera
 2. Facklitteratur går inte att läsa i fel ordning.

  SvaraRadera
 3. Nej, se inte filmen innan boken, dåligt förslag av Johanna tycker jag, filmen kan inte vara lika bra, det är den aldrig.

  SvaraRadera
 4. Nej nu har jag snart precis läst ut ettan, så nu ska jag ta trean ikväll :)

  SvaraRadera
 5. du... ska du till skottland? det ska vi med. fast kanske senare än dig? när åker du? Edinburgh ska va vacker säger de, min bror ska plugga där i höst. Sen får du väl hälsa på lilla Nessie med :D

  SvaraRadera
 6. Att köra genom Skottland är helt klart att rekommendera. De har en förnämlig service på sina turistinfo-ställen som finns i varenda by, säg hur långt du har tänkt dig att köra den dagen och de rekommenderar och bokar B&B åt dig i den byn du kommer närmast! Det kostar en liten slant men är väl värt när man kommer fram trött och allt redan är fullt. Kör längs västkusten, Isle of Skye och upp i högländerna. You can't go wrong in Scotland helt enkelt. Vi var där förra sommaren :)

  SvaraRadera